Tıp Fakültesi Sekreteri Serap Yahşi için Veda Kahvaltısı düzenlendi

Tıp Fakültesi Dekanlık Personeli Fakülte Sekreteri Serap Yahşi için veda kahvaltısı düzenledi.

Tıp Fakültesi Dekanlık Personeli Fakülte Sekreteri Serap Yahşi için veda kahvaltısında bir araya geldi. Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi Sekreterliğine görevlendirilen Fakültemiz Sekreteri Serap Yahşi Temmuz 2016 dan itibaren Fakültemizde görev yapmaktaydı. Kahvaltıya Dekan Prof. Dr. Tamer Demir, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Alper Akçalı, Dekan Yardımcısı Halil İbrahim Taş ve tüm idari personel katıldı. Kahvaltı sonunda konuşma yapan Dekan Prof. Dr. Demir konuşmasında  "Fakültemiz Sekreteri Serap Yahşi hanım çalışkanlığı, iş disiplini ve karakteri ile örnek bir kişi olmuştur. Fakültemizin bir aile olarak kaynaşmasında, yaşanan zor zamanlarda önemli hizmetler sunmuştur. Önemli olan bu değişimlerde sizden kalan sedadır. Serap hanım bizlere hoş sedalar bırakmış çalışkanlığı ile hatırlayacağımız bir arkadaşımızdır. Kendisine emeklerinden dolayı teşekkür ederken her zaman ailemizin bir parçası olarak kalacağını bilmesini istiyorum" dedi. Fakülte Sekreteri Serap Yahşi "Organizasyon için hepinize teşekkür ederim. Beni gerçekten çok mutlu ettiniz" dedi. Kahvaltı sonunda personel Fakülte Sekreteri Serap Yahşi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.