Tıp Öğrencileri Birliği Tarafından ''Mesleki İşaret Dili'' Eğitimi Gerçekleştirildi

25 Mart - 8 Mayıs 2019 tarihleri arasında Fakültemiz Dekanlığı’nda Çanakkale Onsekiz Mart Tıp Öğrencileri Birliği tarafından 29 Tıp Fakültesi öğrecisiyle birlikte ‘Mesleki İşaret Dili Eğitimi’ programı gerçekleştirilmiştir.
Çanakkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ' nden  İşaret Dili Tercümanı Elif ÖZBEK tarafından alınan program kapsamında aldıkları 8 derslik eğitimin sonunda işitme engelli hastalarla pratik yapma imkanı da bulmuşlardır.
Hekimlik hayatları boyunca karşılaşacakları işitme engelli bireylerle temel iletişimi sağlayabilmek adına aldıkları mesleki (tıbbi) işaret dili eğitiminin ardından Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Halil İbrahim TAŞ ’ ın katılımıyla öğrencilerimiz katılım belgelerini almıştır.