Türk Mikrobiyoloji Cemiyetinin Düzenlediği "Çanakkale Bölgesinde Gözlenen ve Akılda Tutulması Gereken Enfeksiyon Etkenleri" Toplantısı Fakültemizde Gerçekleştirildi

Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti 2018 yılı bilimsel etkinlikleri çerçevesinde 28 Eylül 2018 tarihinde Çanakkale Bölge Toplantısı (Çanakkale Bölgesinde Gözlenen ve Akılda Tutulması Gereken Enfeksiyon Etkenleri) Fakültemiz Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı’nın ev sahipliğinde 60 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.  Prof. Dr. Seray Töz,  Prof. Dr. Şaban GürcanProf. Dr. Yusuf Özbel, Araştırma Görevlisi  Dr. Tuba Eltimur Karatoprak, Öğr. Gör. Dr. Aslı Kiraz,  Prof. Dr. Nermin Şakru,  Dr. Öğretim Üyesi Nesrin Demir,  Prof. Dr. Aynur Karadenizli sunumları ile bölge için önemli olacak enfeksiyon etkenleri ve ender bazı vakalar tartışıldı.  Toplantının organizasyonunda Prof. Dr. Müşerref Tatman Otkun başkanlığında öğretim elemanlarımız yer aldı.