Türkiye Soma'daki İşçilere Ağlıyor

101-yvhe-1.png

Emek ve can kutsaldır. Manisa-Soma’da kutsal olan ekmeğini kazanıp yine bir başka kutsal varlığı canını ortaya koyarak, her gün yerin metrelerce altında, zor şartlar altında çalışarak ekmeğini kazanmaya çalışan vatandaşlarımız, canlarını vererek şehit olmuşlardır.

Bizler canın kutsiyetini bilerek, diri kalması için çalışan hekimler  olarak, canlarını yitiren işçilere Allah’tan rahmet yakınlarına sabır, baş sağlığı diliyor, yaralı olarak kurtarılan işçilerimizin biran önce sağlığına dönmesini dilerken hala ulaşılamayan işçilerimizin sağ-salim kurtarılarak ailelerine ve sevdiklerine kavuşmalarını ümit ediyoruz.

Prof. Dr. Hüseyin ÖZDEMİR
                                                                                                Tıp Fakültesi Dekanı