ÜNİVERSİTEMİZ REKTÖRÜ SAYIN PROF.DR.YÜCEL ACER DEKANLIĞIMIZA VE HASTANEMİZE ZİYARETTE BULUNDU
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel ACER Tıp Fakültesi Dekanlığı'nı ziyaret etti. Ziyaret Esnasında Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Metehan UZUN, Prof. Dr. Ahmet ERDEM ve Prof. Dr. Mirza TOKPINAR ile Genel Sekreter Yardımcısı Kenan YÜCEL' de yer aldı. Çeşitli incelemelerde bulunan Rektör Sayın Prof.Dr.Yücel ACER kendisine eşlik eden Tıp Fakültesi Dekan V. Hakkı Engin AKSULU, Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr: Hacer ŞEN ve Doç. Dr. Mesut ERBAŞ'tan Fakülte hakkında bilgiler aldı. Öğretim üyeleriyle de görüşen Rektör sayın Prof.Dr.Yücel ACER  daha sonra Araştırma ve Uygulama Hastanesinde bulunan Dersliklerde ve polikliniklerde incelemede bulundu.
Haberin diğer fotoğrafları için lütfen tıklayınız...