Voleybol Turnuvası Kupa sahibi Avengers Takımı oldu

Fakültemiz Voleybol Turnuvası sonuçlandı

2017-18 Eğitim ve Öğretim yılı Voleybol Turnuvası 02-06 Nisan 2018 tarihleri arasında Eski BESYO Spor Salonu'nda (Hasan-Mevsuf Spor Salonu)  Dekanlığımızca düzenlenen turnuva sonucunda "AVENGERS" takımı 1. olarak kupa kazanan ekip oldu. Avengers takım oyunucları kupalarını ve belgelerini Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Alper Akçalı'dan aldılar. Turnuvaya katılım gösteren diğer 5 takım oyunularına ve turnuva hakemleri olan Öğr. Gör. Serhat Çetin, Onur Torlak ve Eray Tuan'a teşekkür belegelerini Dekan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Halil İbrahim Taş ile Turnuva Organizatörü Prof. Dr. Nihal Kılınç tarafından verildi.

Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Alper Akçalı tarafından turnuvaya verdikleri destekten dolayı  Rektörlük Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Deniz Ünver'e ve turnuva organizasyonunu sağlayan Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nihal Kılınç'a da turnuva sonunda Dekanlığımız adına teşekkür plaketi takdim ettiler. Tören kupa fotoğrafı çekimi ile son buldu.06.04.2018 ÇOMÜ TIP FAKÜLTESİ

Turnuvaya Sonucunda Sırlama

1- Avengers Takımı (Dönem 2,3,5)

2- Vasıfbank Takımı (Dönem 2)