Yeni Açılan "Temel Mesleki Beceri Laboratuvarı"nda İlk Ders Gerçekleşti
09.12.2015 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yücel ACER'in de katılımlarıyla açılan Fakültemiz "Temel Mesleki Beceri Laboratuvarı"nda ilk ders gerçekleştirildi. Dönem 3 öğrencilerinin almakta olduğu 4. Ders Kurulu içeriğinde bulunan ve Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı tarafından verilen "Temel ve İleri Yaşam Desteği" dersleri kapsamında kullanılan Laboratuvar'da öğrenciler maketler üzerinde Yrd. Doç. Dr. Uğur Altınışık tarafından verilen pratiklerle öğrenciler hastaya müdahale etmeyi uygulamalı olarak öğrendiler. Derse katılan Dekan Yardımcısı ve Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Mesut Erbaş da öğrencilere dönütler vererek dersi takip etti. Laboratuvar, yenilecek ders programları ve Anabilim Dallarının talepleriyle sıklıkla eğitim amaçlı olarak kullanılmaya devam edecek.

182-eskq-1.jpg

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayınız...