2020-2021 D1K1 Sınavı Bilgilendirmesi

1. D1K1 sınavı, 06.11.2020 Cuma günü Saat: 14:00’te gerçekleştirilecektir.
  2. Sınav süresi 60 dakikadır.
  3. E-sınav, https://tiplms.comu.edu.tr/ adresi üzerinden yapılacaktır.
  4. Sınav, açık uçlu yapılandırılmış soruları içermekte olup, toplam kurul sınavı notunun %40’ını oluşturacaktır.
  5. Sınavda toplam 16 soru bulunmaktadır. Bilim Felsefesi 3 soru, Davranış Bilimleri 3 soru, Halk Sağlığı 2 soru, İletişim Becerileri 2 soru, İnsan Hakları ve Sağlık 1 soru, Tıbbi Terminoloji 3 soru ve Tıbbi Biyoloji 2 sorudan oluşmaktadır.
  6. Sınav süreniz, uygulamayı başlat tuşunu tıkladığınızda başlayacaktır.
  7. Sorular karışık olup her öğrenci aynı anda farklı soru görecektir.
  8. Sınavda bir önceki soruya geridönüş yapılabilir.
  9. Sınav süresi bitimini (son dakikaları) beklemeden cevaplarınızı gönderiniz.
  10. Sınav süresi bitiminde tüm sorular cevaplanamamışsa dahi, cevaplanmış olan sorular değerlendirmeye alınacaktır.
  11. Sınav süresi bittiği halde tüm sorular cevaplanamamışsa, cevaplanmış soruları göndermek ve sınavı bitirmek için “uygulamayı bitir” ve sonrasında ekranda çıkan “Tümünü gönder ve bitir” tuşuna tıklayınız.
  12. Sınavınız bittiğinde vakit kaybetmeden “Tümünü gönder ve bitir” tuşuna tıklamayı unutmayınız.

Başarılar dileriz.

Dönem 1 Kurul 1 Koordinatörlüğü