3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası

Bilindiği üzere, Ülkemizde her yıl 3-9 Kasım Organ Bağış Haftası olarak kutlanmaktadır. Organ yetmezliği sorunu yaşayan hastalarımız için büyük bir umut ışığı olan Organ Bağış Haftasının etkin ve verimli bir biçimde kutlanması hastalarımız için motive edici bir unsur olabileceği gibi aynı zamanda Organ Bağışı hususunda, vatandaşlarımızın farkındalığını arttıracak olması da organ bağış sayılarının arttırılması yönünde olumlu sonuçlar doğuracaktır.

İl Sağlık Müdürlüğümüz koordinasyonunda 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası etkinlikleri kapsamında farkındalık yaratmak üzere 03 Kasım 2023 tarihinde saat 10:00 da Golf Çay Bahçesinden başlayarak Morabin Parkında son bulacak yürüyüş etkinliği planlanmıştır.Katılımlarınız bizleri onurlandıracaktır.