D2K6 SINAVI YÖNERGESİ

1. Sınav 30 Nisan 2021 Cuma günü saat 10:00’da başlayacaktır.
  2. Sınav süresi 80 dakikadır.
  3. Sınav açık uçlu yapılandırılmış olup, toplam sınav puanının % 80’ini oluşturacaktır.
  4. Sınavda toplamda 20 soru bulunmaktadır. Anatomi 5 soru (25 puan), Fizyoloji 7 soru (35 puan), Histoloji ve Embriyoloji 3 soru (15 puan), Mikrobiyoloji 4 soru (20 puan) ve Biyokimya 1 soru (5 puan)dan oluşmaktadır.
  5. Her soru, soruyu hazırlayan öğretim üyesi tarafından değerlendirilecektir.
  6. Sorular karışık olup her öğrenci aynı anda farklı soru görecektir.
  7. Sınavda öğrenciler soruları tek tek görecektir.
  8. Sınavda bir önceki soruya geri dönüş yoktur.
  9. Sınavı bitirmek için “Uygulamayı Bitir” ve sonrasında ekranda çıkan “Tümünü Gönder ve Bitir” tuşuna tıklayınız.
  10. Sınavınız bittiğinde sınav süresi bitimini beklemeden cevaplarınızı gönderiniz.
  11. Sınav süresi bitmesine rağmen bütün sorular halen cevaplanmamışsa, cevaplanmış soruları göndermek ve sınavı bitirmek için “Uygulamayı Bitir” ve sonrasında ekranda çıkan “Tümünü Gönder ve Bitir” tuşuna tıklayınız.
  12. Sınav süresi bitiminde bütün sorular cevaplanmamış olsa bile, cevaplanmış olan bütün sorular değerlendirmeye alınacaktır.