II. Balkan Tıp Eğitimi Sempozyumu

Trakya Üniversiteler Birliği II. Balkan Tıp Eğitimi Sempozyumu: Gelecekte Tıp Eğiticisinin Rolleri

Birincisi Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde “Tıp Eğitimi Programlarının Akreditasyon Süreçleri” teması ile 23 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilen Balkan Tıp Eğitimi Sempozyumunun ikincisi 8 Aralık 2023 tarihinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.

Yaşanan pandemiler, afetler ve bunların eğitime zorunlu etkisi, çevrimiçi (online) ortamların kullanımı… Teknolojideki olağanüstü gelişmeler, artırılmış gerçeklik … Son dönemlerde eğitimde yaşanan deneyimler ve teknolojik gelişmelerin ışığında, tıp eğitiminin geleceği … Yaşananlar tehdit mi fırsat mı? Tıp eğiticileri öğrenciler kadar hızlı bir şekilde sürece dahil oldu mu?

II. Balkan Tıp Eğitimi Sempozyumu tıp fakültelerinden alanında uzman isimlerin, tıp eğitimi alanının ulusal düzeyde temsilini yürüten derneklerin temsilcilerinin sunumları ile “Gelecekte Tıp Eğiticisinin Rolleri” teması ile gerçekleştirilecektir.

TOPLANTI LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ! : https://zoom.us/j/97119471726?pwd=WlRLSkVIb1JkYVVVWU5DdUpEMGdqQT09

Sempozyum Programı

Symposium Program