Tıpta Yapay Zeka Kongresi

Konuşmacı olarak hem mühendis hem tıp akademisyenleri bulunmaktadır, sağlık alanında kullanılan yapay zeka teknolojilerine ışık tutmak için bu program düzenlenmektedir. Multidisipliner bir yaklaşım ile yapay zeka ve tıp alanları ile ilgilenen kişileri bir araya getirecek bir ortam oluşturulmuştur. Hedef kitle mühendislik ve sağlık ile ilgili bölüm okuyan tüm öğrencilerdir. Program 16-17 Aralık 2023 tarihlerinde Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. Program başlangıç ve bitiş saatleri 16 Aralık Cumartesi için saat 09.00 - 17.00 arasında, 17 Aralık Pazar için 09.00 - 17.30 arasında olacaktır.

16-17 Aralık 2023 tarihinde gerçekleşecek olan "Tıpta Yapay Zeka Kongresi" Kongre Programı için tıklayınız...

Tıpta Yapay Zeka Kongresi Tanıtım Kiti (3).pdf