Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Tıp Fakültesi

12. Eğitim Becerilerini Geliştirme Eğitimi Tamamlandı

12. Eğitim Becerilerini Geliştirme Eğitimi Tamamlandı

 

2020-2021 Eğitim Yılı Kasım ayında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesinde “Eğitim Becerilerini Geliştirme Eğitimlerinin” on ikincisi gerçekleştirildi. Eğitim 2-6 Kasım 2020 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

 

Eğitimde;

  • Tıp Fakültesi Eğitim Başkoordinatörü Prof. Dr. Gamze Çan
  • Tıp Eğitimi Anabilim Dalından Dr. Öğr. Üyesi Ayşen Melek Aytuğ Koşan ve Çetin Toraman
  • Halk Sağlığı Anabilim Dalından Prof. Dr. Coşkun Bakar,
  • Acil Tıp Anabilim Dalından Dr. Öğr. Üyesi Canan Akman ve
  • Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezinden; Müdür Doç. Dr. Muzaffer Özdemir ile Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Kadir Tunçel eğitimci olarak görev almıştır.

Toplamda 7 eğitici ile kurs tamamlanmıştır.

 

Eğitime, Tıp Fakültesinden 15 öğretim üyesi, Diş Hekimliği Fakültesinden 2 öğretim üyesi, Sağlık Bilimleri Fakültesinden 4 öğretim üyesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulundan 1 öğretim üyesi olmak üzere toplamda 22 öğretim üyesi katılmıştır.

 

Tıp Fakültesinden katılım gösteren öğretim üyelerimizin 4’ü cerrahi bilimlerden, 5’i dahili bilimlerden ve 6’sı temel tıp bilimleri alanındandır. Diş Hekimliği Fakültesinden katılım gösteren öğretim üyelerinden 1’i ağız diş ve çene cerrahisi anabilim dalı ile 1’i pedodonti anabilim dalındandır. Sağlık Bilimleri Fakültesinden katılım gösteren 4 öğretim üyesi hemşirelik bölümündendir. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulundan katılım gösteren öğretim üyesi ilk ve acil yardım programındandır.

 

06 Kasım 2020 Cuma günü sertifika töreni, online/çevrimiçi ortamda Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer DEMİR’in katılımı ile gerçekleştirildi. Prof. Dr. DEMİR sertifika töreninde bir konuşma yaptı. Prof. Dr. Tamer DEMİR; “Fakülte olarak vizyonumuzu oluşturan unsurlardan biri, öğretim üyelerinin eğitici becerilerini sürekli olarak geliştirmek, hayat boyu öğrenmeyi etkin kılmak ve bu yolla öğrencilerimize sunduğumuz eğitimi her daim kaliteli tutmak, uluslararası standartlara uyumlu tutmaktır” dedi. “Uluslararası akreditasyona sahip bir fakülteyiz ve eğitimdeki kalitemizi uluslararası düzeyde kabul görmüş standartlara uygun hale getirmek bizim için vazgeçilmezdir” dedi.

 

Prof. Dr. Tamer DEMİR’in konuşmasından sonra sertifika töreni sona erdi.