Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Tıp Fakültesi

14 MART TIP BAYRAMI

14 MART TIP BAYRAMI

14 Mart Tıp Bayramı fakültemizde yapılan etkinliklerle anıldı.

13 Mart 2020 tarihinde saat 14:30’da Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi konferans salonunda düzenlenen etkinliğe; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Sedat MURAT, Rektör yardımcısı Prof. Dr. Suat UĞUR, ilimizden kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretim üyelerimiz, öğrencilerimiz ve sağlık çalışanları katıldı.

Etkinlikte keman dinletisinden sonra, mezunumuz ve halen Tıpta Uzmanlık Öğrencimiz olan Arş. Gör. Dr  Tuğba BEDİR, Dekanımız Prof. Dr Tamer DEMİR ve Prof. Dr. Sedat MURAT günüm anlam ve önemi ile ilgili konuşmalar yaptılar.

Rektörümüz tarafından Fakültemiz bölümlerinde 2019  Akademik teşvik puanlarına göre en yüksek puanı alan öğretim üyelerine plaket takdim edildi. Dekanımız Prof. Dr. Tamer DEMİR fakültemiz Akreditasyonuna sundukları katkı için Rektörümüz ile Sağlık Uygulama Araştırma Merkezi Başhekimine teşekkür plaketlerini takdim etti.

Fakültemizin 2020 yılı itibari ile TEPDAD tarafından Tıp Eğitimi Programı akredite olduğundan, bu konuda çalışmalara katkı veren Eğitim koordinatörleri ile Akreditasyon ve Öz Değerlendirme Raporu yazım ekibine teşekkür belgeleri verildikten  sonra bu çalışmada en büyük motivasyon kaynağını sağlayan öğrenci temsilcilerimize Prof. Dr. Tamer DEMİR teşekkür belgelerini sundu.

Bunun yanında öğrenci eğitimimize katkı sunan Çanakkale ilindeki kamu kurumlarının temsilcilerine teşekkür belgeleri  verildi.

Toplantı Tıp Bayramı haftası için düzenlenen etkinliklerde derece alanlara kupa ve madalya takdiminden sonra, TEPDAD değerlendirme ziyaretinde katkı sunan Tıp fakültesi öğrencilerimizin sahnede alkışlanarak tebrik edilmesi ile sonlandı.

Etkinlikte, Tıp Eğitimi programımızın TEPDAD tarafından akreditasyonunun öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimiz ile üniversite üst yönetiminde büyük memnuniyet yarattığı görüldü.