2020 2021 yılı dönem 5 oryantasyonu gerceklestirildi.

2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı Dönem 5 Oryantasyon Eğitimi ÇOMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda yapıldı.

Toplantı saat 08:30 'da dönem 5 koordinatörünün açılış konuşması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasının ardından sırası ile dönem 5 koordinatörü ve yardımcısı, eğitim baş koordinatörü ve fakültemiz dekanı Tamer Demir konuşmalarını yapmıştır. Dönem 5 koordinatörü Dr.Öğr Üyesi Ümit Ali Malçok yeni eğitim yılının staj çizelgesini anlatmıştır.Eğitim baş koordinatörü Prof. Dr. Gamze Çan ölçme değerlendirme hakkında konuşmalarını yaptı. Başhekim yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Semih Petekkaya ÇOMÜ Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi içindeki birimleri tanıttı.  Enfeksiyon kontrol hemşiresi Nurcan Manav enfeksiyonların kontrol altına alınması, el hijyeni ve biyolojik risk faktörleri hakkında bilgi verdi. Hastanede iş sağlığı ve güvenliği iş ve çalışan sağlığı uygulamaları   Pelin Gülen tarafından sunuldu. Kalite birimi hemşiresi Hörü Adalı hastane için acil kod uygulamalarını anlattı. Otomasyon biriminden Murat Pınar hastanede bilgi ve kayıt sistemi hakkında bilgi verdi.