2023 - 2024 12. Dönem Mezuniyet Töreni

2023 - 2024 12. Dönem Mezuniyet Töreni

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi 12. Dönem Mezuniyet Töreni ÇOMÜ İÇDAŞ Kongre Salonunda gerçekleşmiştir. Törenimize Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Evren Karayel GÖKKAYA, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer KARAAYVAZ, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa EDREMİTLİOĞLU ile Prof. Dr. Coşkun BAKAR, ÇOMÜ Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali KİRAZ ,Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Esra ERCAN,ÇOMÜ Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekim Vekili Doç. Dr. Raif ALAN, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Uzman Dr. Huriye ÜNAL, Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hasan KESER, Çanakkale Belediye Başkanına Vekaleten Çanakkale Belediye Meclis Üyesi Öznur BENDERLİ DOĞANGÜN, Kepez Belediye Başkanı Birol ARSLAN, Çanakkale Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Nihal Arzu MİRİCİ, Kale Seramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi A. adına Hümeyra KOLANCI, Fakültemiz akademik ve idari personel ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Tören, müzik dinletisinin ardından 12. Dönem Birincisi Dr. Atakan Kutay ÖZDEMİR, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer KARAAYVAZ ve ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Evren Karayel GÖKKAYA konuşmaları ile devametti. Fakülte derecesi ile mezuniyete hakkazanan öğrencilerimize belgeleri ve hediyeleri takdim edildi. Tören mezuniyet kütüğüne plaket çakma, Fakültemiz öğretim üyeleri tarafından diploma takdimlerinin ardından Prof. Dr. Mehmet Yılmaz AKGÜN Hekimlik Andının okutulması ve Doç. Dr. Canan AKMAN tarafından gerçekleştirilen kep atma seramonisi ile sona erdi.

Bu süreçte mezuniyetimize destek veren tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ederiz.