2024 - 2025 Eğitim - Öğretim Dönem I Oryantasyon Eğitimi

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Dönem I öğrencileri için İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi’nde uyum programı düzenlendi.

Uyum programına Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.R.Cüneyt ERENOĞLU, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Muammer KARAAYVAZ, Dekan Yardımcısı Prof.Dr.Mustafa EDREMİTLİOĞLU, Dekan Yardımcısı Prof.Dr.Coşkun BAKAR, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Muammer KARAAYVAZ’ın açılış konuşmasının ardından ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R.Cüneyt ERENOĞLU Tıp Fakültesi Dönem I öğrencilerine yönelik konuşmasını gerçekleştirdi.

Açılış konuşmalarının ardından Dönem I öğrencilerimize, Eğitim Başkoordinatörü Prof. Dr. Gamze ÇAN tarafından Tıp Fakültesi eğitim-öğretim sistemi hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Dönem 1 öğrencilerimize önlük giyme ve öğrenci yeminini Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun BAKAR tarafından gerçekleştirdi.

Dönem I Koordinatörü Doç. Dr. Esin AKGÜL KALKAN tarafından Dönem I programı ve öğrenci akademik danışmanlığı konularında bilgiler verildi.