2024 Yılı Kalite Geliştirme Çalışmaları Başladı

Fakültemiz, Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü ve Komisyonu 2024 yılında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yılın ilk toplantısı, ÇOMÜ Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Özlem YAYINTAŞ, Komisyon Başkanı Doç.Dr. İbrahim Eren PEK, 8 üye, 2 öğrenci ve 1 raportör katılımı ile 25.01.2024 tarihinde saat 14.00’te Tıp Fakültesi Dekanlığı Binası Konferans Salonunda yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını ve sunumunu yapan Prof. Dr. YAYINTAŞ, 2023 Yılı Tıp Fakültesi Stratejik Plan İzleme Raporu ve yine 2023 Yılı Tıp Fakültesi Öz Değerlendirme Raporu (ÖDR) hakkında bilgiler verdi. 2024 yılı ÖDR raporu için çalışmalara başlanılması gerektiğini vurguladı.

Komisyon üyelerinin görüş ve önerileri alınarak toplantı iyi dilek ve temennilerle bitirildi.