Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Tıp Fakültesi

3. ÇOMÜ Tanıtım Günlerinde Fakültemiz ve Fakülte Hastanemiz Tanıtıldı

100-hlnr-1.jpg

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından lise öğrencilerine yönelik üniversiteyi tanıtmak ve tercih edilebilirliğini artırmak amacıyla gelenekselleşen ve üçüncüsü düzenlenen "ÇOMÜ Tanıtım Günleri", 2 Mayıs Cuma günü Terzioğlu Kampüsü’ndeki renkli etkinliklerle gerçekleşti.

Üniversitemizin; Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksek Okullarının lise ve dengi okullarda öğrenim gören öğrencilere tanıtımının hedeflendiği etkinlikte, üniversitemizdeki öğrenci toplulukları başta olmak üzere katkı sağlayan kurumların açmış olduğu tanıtım masalarının yanı sıra; oyun atölyeleri, uçurtma şenliği, okçuluk gösterisi, seramik atölyesi, ebru çalışması ve jimnastik gösterileri gibi pek çok aktivite ve etkinlik düzenlendi.

Etkinlikte Fakültemiz ile Tıp Fakültesi Hastanemizin yan yana olan tanıtım masalarında, Tıp Fakültesini tercih edecek olan öğrencilere, fakültemiz tanıtım broşürü, hastane bülteni ve poliklinikleri tanıtan afişler sunuldu. Öğrencilerin Tıp Fakültesi ve Tıp Fakültesi Hastanesi tanıtım masalarına yoğun ilgi gösterdiği gözlemlenirken, Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Sedat Laçiner de tanıtım masalarımıza ziyarette bulundu.

Etkinlikten alınan kareler için tıklayınız...

Fakültemiz tanıtım broşürü için tıklayınız...