9. su Düzenlenen "Eğitim Becerileri Kursu" Devam Ediyor

15-19 Ocak 2018 tarihleri arasında ÇOMUDAM'da gerçekleştirilmekte olan 9. Egitim Becerileri Kursu geniş bir katılım ile davam ediyor. Tıp Fakültemiz Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doc. Dr. Coskun BAKAR'ın Koordinatörlüğünde, İstanbul Üniversitesi Tip Fakultesi Tıp Egitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Zeynep Solakoglu'nun esliginde gerçekleştirilmekte olan kursda Prof. Dr. Erkan Melih Şahin, Prof. Dr. Mustafa Edremitoğlu Doc. Dr. Demet Güleç Oyekcin, Yrd. Doc. Dr. Murat Tekin, Yrd. Doc. Dr. Canan Akman ve Yrd. Doc. Dr. Umit Ali Malçok tarafından 14 kişilik Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerine Tıp Eğitimi, Öğretim İlke ve Yöntemleri, Ölçme Değerlendirme, Eğitimde Program Geliştirme, Yetişkin Eğitimi alanlarında eğitim verilmekte.