Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi (ÇOMÜTF) Ölçme ve Değerlendirme Çalıştayı Gerçekleştirdi

3-7 Mayıs 2021 tarihinde ÇOMÜTF, Ölçme ve Değerlendirme Çalıştayı gerçekleştirdi. Çalıştay; ÇOMÜTF Dekanı Prof. Dr. Tamer DEMİR, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. T. Murat KOŞAN ve Doç. Dr. Nurullah BOLAT, Eğitim Başkoordinatörü Prof. Dr. Gamze ÇAN, tıp eğitimi anabilim dalı, dönem koordinatörleri, ders kurulu eğitim sorumluları ve staj eğitim sorumlularının katılımı ile gerçekleştirildi.

Çalıştay, Prof. Dr. Tamer DEMİR'in açılış konuşması ile başladı. Sonraki oturumlarda ise klinik öncesi dönem (Dönem 1, 2 ve 3), Dönem 4 Staj Blokları, Dönem 5 Stajları ve Dönem 6 ön hekimlik dönemi ölçme ve değerlendirme faaliyetleri değerlendirildi. 2021-2022 Eğitim Yılı için uygulanacak ölçme ve değerlendirme faaliyetleri görüşüldü. 2021-2022 Eğitim Yılından itibaren yürürlüğe girmesi planlanan Eğitim ve Sınav Yönergesi üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Mesleksel Beceri Uygulamaları için gerçekleştirilen ölçme ve değerlendirme faaliyetleri değerlendirildi.