Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Özlem YAYINTAŞ planlı toplumsal katkı faaliyetleri kapsamında Çanakkale Koruma Altındaki Çocukların Kurum ve Kuruluşlarını Güçlendirme Derneği'nin toplantısına katılmıştır.

Çanakkale Koruma Altındaki Çocukların Kurum ve Kuruluşlarını Güçlendirme Derneği tarafından, devlet koruması altındaki çocuklara destek sağlamak ve farkındalık yaratma amacı ile düzenlenen kahvaltı ve kermes etkinliği büyük ilgi gördü.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Biyoloji Öğretim Üyesi Prof.Dr.Özlem Yayıntaş, koruma altındaki derneğin var oluş amacı, yol haritası ve hedeflerine yönelik kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda ebeveynlerini kaybetmiş çocukları kucaklama, sorunlarını irdeleme, onlara sıcak bir aile ortamının tesisi ve her şeyden önemlisi onların ihtiyaç duyduğu en önemli yoksunluğun sevgi ve aile şefkati olduğu gerçeğine vurgu yapıldı.

Çanakkale'nin Tatil Gazetesi Aynalı Pazar

Çanakkale'nin Nabzı