DÖNEM 1 ORYANTASYON PROGRAMI YAPILDI

Tıp Fakültesi Dönem I 2021 - 2022 Öğrenim Yılı, Terzioğlu Kampüsü, Troya Kültür Merkezi’nde düzenlenen uyum programının birinci günü etkinlikleriyle başladı. Dekan Vekili Doç. Dr. Nurullah Bolat’ın açılış konuşmasını yaptığı etkinliğin sabah programında, yeni Dönem I öğrencilerimizi, Eğitim Başkoordinatörü Prof. Dr. Gamze Çan Tıp Fakültesi eğitim-öğretim sistemi, Dönem I Koordinatörü Doç. Dr. Esin Akgül Kalkan ise Dönem I programı ile öğrenci akademik danışmanlığı konularında bilgilendirdiler. Ardından Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Murat Koşan’ın “Mezuniyet Sonrası Ufuk” temalı konuşmasını takiben önlük giyme töreni ve Tıp Öğrencisi Andı’nın toplu okunması, Troya Kültür Merkezi’nden Tıp Fakültesi Dekanlık Binası’na toplu yürüyüş ile sabah programı sona erdi.
Programın öğleden sonraki kısmında ise Prof. Dr. Coşkun Bakar “Hekimlik Mesleği” başlıklı sunumunda, yeni öğrencilerimizin eğitim sürecine ve mesleğe ilişkin merak ettikleri soruları yanıtlarken, Dr. Öğretim Üyesi Murat Tekin COVID - 19 salgını sürecinde, öğrencilerin, içerisinde bulundukları ortamlarda takınmaları gereken tutumlara ilişkin bilgilendirme sunumu yaptı. Programın birinci günü, Tıp Eğitimi Öğrenci Kurulu (TEÖK) başkanı Cemal Karabacak, ardından 2020 - 2021 Öğrenim Yılı Dönem I temsilcisi Murat Soylu’nun konuşmaları ile sona erdi.