Eğitim Komisyonu üyelerine "Oryantasyon Eğitimi" düzenlendi

Tıp Fakültesi Eğitim Komisyonu toplantısı öncesinde 2020-2021 Eğitim Yılı Eğitim Yönetimi'nde görev alan Eğitim Komisyonu üyelerine "Oryantasyon Eğitimi" düzenlendir. Eğitim Başkoordinatörü Prof. Dr. Gamze ÇAN iyi dilek ve temenniler ile toplantıyı açtı ve katılımcılara katılımları için teşekkür ettikten sonra hazırda bulunan eski komisyon üyelerine katkı ve destekleri için teşekkür edip, Koordinatörler, Staj Sorumluları, Kurul Sorumluları ve diğer komisyon üyelerinin görev , yetki ve sorumlulukları hakkında sunum yaparak eğitim yönetimi şemasını üyelere tanıttı. Sonrasında sözü alan Dekan Prof. Dr. Tamer Demir, komisyon eski üyelerine teşekkür edip, yeni görev alanlara başarı dileklerini sundu.