FAKÜLTEMİZDE TIPTA BİLİMSEL UYGULAMALAR PANELİ DÜZENLENDİ.

Fakültemizde Tıpta Bilimsel Uygulamalar Paneli Düzenlendi

Dönem I Öğrencilerimiz Ece Ersoy, Zeliha Keyfi, Eren Arslansoy, Büşra Nur Keskin “Tıpta Bilimsel Uygulamalar” konulu panel düzenlediler.

Fakültemiz Konferans Salonunda 18.11.2021 Perşembe günü düzenlenen bilimsel etkinliğe Panelist öğrencilerimizin Danışmanları Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Coşkun Bakar, Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr.Öğr. Üyesi Çetin Toraman, Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Özlem Yayıntaş, Tıbbi Genetik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Öztürk Özdemir ve Dönem I öğrencileri katıldı.

Pandemi koşulları sebebiyle Hibrid yapılan paneli, Dönem I öğrencileri ilgiyle takip etti.

Bilim koridoruna adım atan öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.