Prof. Dr. İskender Sayek "Gelecekte Tıp Eğitimi" konulu Seminer verdi.

Prof. Dr. İskender SAYEK Fakültemizde "Gelecekte Tıp Eğitimi" başlıklı bir konferans verdi. 13 Mart 2018 Salı günü gerçekleşen konferansa çok sayıda Öğretim Üyesi ve öğrencimiz katıldı. Prof. Dr. Sayek, teknolojik gelişmeler ve yeni kuşak öğrencilerin öğrenme şekillerine uygun tıp eğitim programlarının yürütülmesi konularında açıklamalar yaptı. Güncel uluslar arası tıp eğitimi standartları ve hedeflerinden örneklerin verildiği toplantıda, ayrıca hekimlerin toplum ihtiyaçlarına yönelik bir eğitimi ile toplum sağlığının gelişebileceğini vurgulayan Prof. Dr. Sayek program sonunda öğretim üyelerimizin sorularını cevaplandırdı.

Tıp Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Taner Demir, Prof. Dr. İskender Sayek'in Tıp Eğitimi ve Hekimlik mesleğine yaptıgı katkıların saygı değer olduğunu "Dün Edirne'de bugün Çanakkale'de yarın Adana'da konferans verecek olan hocamızı bu gayretleri ve bizlere sunduğu katkılar için kendisine saygılarımı sunuyorum" dedi.  Seminer sonunda Dekan Prof. Dr. Tamer Demir tarafından Prof. Dr. iskender Sayek'e sunumlarından dolayı Teşekkür plaketi verildi.