TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİN COVID-19 KONUSUNDA YAKLAŞIMLARI VE SOSYAL MEDYANIN ROLÜ KONUSUNDAKİ DÜŞÜNCELERİ

DÖNEM VI ÖĞRENCİMİZİ KUTLARIZ

Fakültemiz Dönem VI öğrencimiz Rabia IŞIK’ın birinci isim olduğu bir araştırma makalesi Mersin Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisinden kabul aldı.

Halk Sağlığı Anabilim Dalından Arş. Gör. Dr.Süleyman Konuş ve Prof.Dr. Coşkun BAKAR’ın da yazarlar arasında olduğu “Tıp Fakültesi Öğrencilerinin Covid-19 Konusunda Yaklaşımları ve Sosyal Medyanın Rolü Konusundaki Düşünceleri” başlıklı araştırma makalesi ulusal hakemli dergide yayımlanmak üzere sıraya alındı, önümüzdeki aylardaki sayılarında yayımlanması beklenmektedir.

Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Tamer DEMİR, Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Nurullah BOLAT ve Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyeleri ve araştırma görevlileri, makalede emeği geçen Hocalarımız ve öğrencimiz için pasta kesti, kendilerini tebrik etti.

Sağlık Bilimleri literatürüne bilimsel bir araştırmayla katkı sağlayan, makalede emeği geçenleri kutlar, başarılar dileriz.