YÖKAK Akreditasyon Ziyareti Öğrenci Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Tıp Fakültesi Dekanlığı ve Kalite Komisyonu tarafından 15.05.2024 tarihinde Tıp Fakültesi Öğrencilerine Yüksek Öğretim Kalite Kurulunun ziyareti ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. Kalite Sistemi ile ilgili olarak öğrencilerin bilmesi gereken konular hakkında Mezuniyet Öncesi Eğitim Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Gamze ÇAN tarafından sunum yapıldı ve  öğrencilerin Kalite Sistemi ile ilgili soruları yanıtlandı. Toplantının ikinci bölümünde de Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa EDREMİTLİOĞLU ile Prof. Dr. Gamze ÇAN tarafından 2026 yılında güncellenmesi planlanan Ulusal Çekirdek Eğitim Programı hakkında bilgilendirme yapıldı. Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa EDREMİTLİOĞLU, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun BAKAR, Mezuniyet Öncesi Eğitim Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Gamze ÇAN, Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü ve Komisyonu Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Buket GÜNGÖR ile Dönem temsilcileri ve öğrenciler toplantıya katılım gösterdiler.

Dış Değerlendirme Ziyareti Bilgilendirme Sunumu için tıklayınız...

Dış Değerlendirme Ziyareti Bilgilendirme Sunumu.pdf