14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN

Şehit Tabip Binbaşı Mehmet İsmail'i anma etkinliği Düzenlendi

Tören Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığında bulunan kabir başında düzenlendi. Açılış konuşmasını AÇASAM Müdür Yrd. Öğr. Gör. İsmail SABAH yaparken, ardından Başhekim Doç. Dr. Hasan Ali KİRAZ ve Rektör Yrd. Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL konuşma yaptı. AÇASAM Müdürü Doç. Dr. Barış BORLAT' ın konuşmasının ardından tören dualar ile son buldu.

14 Mart Tıp Bayramı Buruk Şekilde Kutlandı

14 Mart Tıp Bayramı vesilesiye düzenlenen program Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleşti.

Etkinliğe, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer KARAAYVAZ, ÇOMÜ Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali KİRAZ ,  ÇOMÜ Sağlık Bilimleri Dekanı Hastanemiz Genel Cerrahi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Yımaz AKGÜN, üniversitemiz mensubu doktorlar, ÇOMÜ Hastanesi sağlık personelleri  katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşmalarını yapan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer KARAAYVAZ'ın ardından, Genel Cerrahi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Yımaz AKGÜN günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.