PRATET'ten Öğenci ve Öğretim Üyelerimize Keyifli Bir Pazar
97-fkyt-1.jpg
Üniversitemiz Topluluklarından olan ve çoğunluğunu fakültemiz öğrencilerinin oluşturduğu Pratik Gelişim ve Tıbbi Entegrasyon Topluluğu 27 Nisan Pazar günü düzenlediği kahvaltıya; tıp fakültesi öğrencilerimiz,öğretim üyelerimiz, Dekanimiz ve Dekan Yardimcimizin da katıldığı geniş katılımlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Düzenlenen kahvalti sonrasinda hocalar ve öğrenciler; voleybol ve yakan top gibi eğlenceli aktiviteler gerçekleştirerek kıyasıya eğlenerek; öğrencileri ve öğretim üyeleri ile haftanın stresini attılar.Üniversitemizin çiçeği burnunda bir topluluğu olmasına rağmen güzel, anlamlı ve yoğun katılımlı etkinlikler düzenleyen  PRATET'e  fakültemiz öğrencilerine ve öğretim üyelerimize keyifli bir gün yaşattıkları için teşekkür ederken nice farklı ve güzel etkinlikler beklediğimizi belirtmek isteriz. Etkinlik fotoğrafları için tıklayınız...