Öğrenciler İçin Oryantasyon Eğitimi

2023 - 2024 Dönem I Oryantasyon Eğitimi

Tıp Fakültesi Dönem I 2023-2024 Öğrenim Yılı, Terzioğlu Kampüsü, Troya Kültür Merkezi’nde düzenlenen uyum programının birinci günü etkinlikleriyle başladı. Dekan Prof.Dr. Muammer Karaayvaz’ın açılış konuşmasını yaptığı etkinliğin sabah programında, yeni Dönem I öğrencilerimizi, Eğitim Başkoordinatörü Prof. Dr. Gamze Çan Tıp Fakültesi eğitim-öğretim sistemi, Dönem I Koordinatörü Doç. Dr. Esin Akgül Kalkan ise Dönem I programı ve öğrenci akademik danışmanlığı konularında bilgilendirdiler. Ardından Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Özlem Yayıntaş, Tıp Fakültesi’nde Kalite Süreçleri; Prof.Dr. Alirıza Erdoğan ise Burs Bilgilendirmesi konulu konuşmalarını yaptı. Programın öğleden önceki bölümü, Prof.Dr. Coşkun Bakar’ın “Hekimlik Mesleği” başlıklı sunumuyla tamamlandı. Bu sunumda Prof.Dr. Bakar, yeni öğrencilerimizin eğitim sürecine ve mesleğe ilişkin merak ettikleri soruları yanıtladı. Öğleden sonra ilk olarak Dr.Öğr. Üyesi Duygu Sıddıkoğlu tarafından, Erasmus/Değişim Programı hakkında bilgi verildi. Ardından Tıp Eğitimi Öğrenci Kurulu (TEÖK) başkanı İnt.Dr. Cemal Karabacak ve yardımcısı Stj.Dr. Murat Soylu ile 2022-2023 Öğrenim Yılı Dönem I temsilcisi A. Halil Efe Çakmış’ın konuşmaları, öğrenci temsilciliğinin tanıtımı, ertesi gün yapılacak olan temsilci seçiminin organizasyonu ve öğrencilerin sorularının cevaplandırılması temalı idi. Son olarak, 1.Uluslararası 3.Ulusal ÇOMÜ Tıp Fakültesi Öğrenci Kongresi Tanıtımı yapıldı. Tanıtım bölümünde ilk olarak Kongre Akademik Danışmanı Prof.Dr. Dilek Ülker Çakır’ın konuşması ve takiben Kongre Yönetim Ekibinden başkan M. Salih Çifcibaşı ile başkan yardımcısı İlayda Güneş’in konuşmaları takip etti.

2022-2023 Dönem 6 Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi.pdf
DÖNEM 6 ORYANTASYON PROGRAMI.pdf